Centar za digitalni razvoj

Mi smo nevladino, nestranačko i neprofitno udruženje koje na jasan, precizan i mjerljiv način radi na digitalnoj transformaciji poslovnog ambijenta i institucija Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, te na unapređenju digitalne pismenosti njenih građana.

Naš tim

Naš tim čine mladi, stručni i ambiciozni ljudi sa jasnom vizijom bolje digitalne Republike Srpske i Bosne i Hercegovine koje idu u korak sa 4. industrijskom revolucijom i prate trendove digitalne ekonomije 21. vijeka. Prateći put digitalne transformacije Republika Srpska i Bosna i Hercegovina svojim građanima obezbjeđuju sredstva i resurse koji će im omogućiti da ostvare svoj puni potencijal i realizuju poslovne ideje čija će inovativna rješenja biti konkurentna kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu.

Centar za digitalni razvoj ima jasno definisane ciljeve koji se ogledaju u podsticanju preduzetničkog duha sa akcentom na informacione tehnologije, poboljšanju poslovne klime u digitalnoj oblasti djelovanja, kao i unapređenju digitalne pismenosti i poslovne kompetentnosti građana kroz usvajanje novih digitalnih znanja i vještina. 

Upoznajte naše predavače

Gradimir Stanković

Trenutno vodi agenciju za digitalni marketing Digivox, u kojoj je osim menadžmenta zadužen za tehničku implementaciju i analitiku marketinških kampanja. Predavač je na edukaciji iz oblasti digitalnog marketinga Moja Digitalna Akademija. 

Aleksej Đurđević

Freelance digitalni marketar sa višegodišnjim iskustvom u radu. Kreator više od 40 vizuelnih identiteta za različite brendove iz Evrope i svijeta. Upravljao Social Media nalozima za više od 60 klijenata iz 20 različitih branši. Profilisan kao kreator digitalnog sadržaja sa naglaskom na copywriting i grafički dizajn. Koosnivač i edukator na akademiji digitalnog marketinga – Moja Digitalna Akademija.

Robert Dacešin

Završio je Master studije na Ekonomskom univerzitetu u Bratislavi, a danas se pretežno bavi SEO optimizacijom I copywritingom. Osim ovog poslovnog dijela, uz pomoć interneta i par prijatelja, naučio aktivno 5 stranih jezika: engleski, španski, italijanski, portugalski i slovački.

Petra Ivanović

Bavi se digitalnim marketingom više od tri godine. Svoju profesionalnu karijeru započela je u agenciji Digivox na poslovima kreatora digitalnog sadržaja i menadžera za društvene mreže. Trenutno je zaposlena u firmi Interactiv kao Marketing Asistent.

svjetlana djurdjevic centar za digitalni razvoj

Svjetlana Đurđević

Diplomirani novinar i komunikolog koja već više od šest godina uspješno kombinuje strast prema pisanju i marketing kao inspirativno igralište ideja i kreativnosti. U svoj portfolio upisuje više od 100 domaćih i regionalnih projekata iz oblasti digitalnog marketinga, odnosa sa javnošću, event i brand menadžmenta.