Koliko emotivni smijemo biti online?

Da li smo s ljudima iza ekrana na “poštovani” ili “dragi”? Imaju li emocije radno vrijeme?

Koliko ste u stvari spremni da date?

Emocije u digitalno doba – bestseler koji se dobro prodaje na svim jezicima.

Pridružite nam se u utorak 05. novembra sa početkom u 20:00 časova u Lonac Hub-u na 13. spratu Malbašić zgrade.

Ulaz je besplatan, a broj prijava je ograničen.

Gost: Brankica Raković

Brankica Raković je vlasnica male agencije Dot Media, urednica Lola magazina, žena sa 12godišnjim iskustvom u advertisingu i Lolina mama. Oko svojih ličnih profila okuplja više od 50 000 ljudi iz regiona. Voli ono što radi i radi ono što voli.

Centar za digitalni razvoj je nevladino, nestranačko i neprofitno udruženje koje na jasan, precizan i mjerljiv način radi na digitalnoj transformaciji poslovnog ambijenta i institucija Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, te na unapređenju digitalne pismenosti njenih građana.

Centar za digitalni razvoj ima jasno definisane ciljeve koji se ogledaju u podsticanju preduzetničkog duha sa akcentom na informacione tehnologije, poboljšanju poslovne klime u digitalnoj oblasti djelovanja, kao i unapređenju digitalne pismenosti i poslovne kompetentnosti građana kroz usvajanje novih digitalnih znanja i vještina. 

AKTIVNOSTI NAŠEG UDRUŽENJA STREME KA TRI JASNO DEFINISANA CILJA:

  • Unapređenje digitalne pismenosti i poslovne kompetentnosti
  • Poboljšanje poslovne klime u digitalnoj oblasti djelovanja
  • Podsticanje preduzetničkog duha sa akcentom na IT

LONAC HUB je coworking prostor koji nudi sve što je potrebno poduzetnicima za efikasan rad, sticanje znanja i vještina, kao i povezivanje sa drugim članovima zajednice. Prostor je otvoren za sve poduzetnike koji razvijaju svoje poslovne poduhvate, a posebne pogodnosti dajemo za razvoj biznisa koji djeluju prema principima društvenog (impakt) poduzetništva.

Saznajte više: http://lonac.ba/