Šta se krije iza kulisa svake uspješne preduzetničke priče?
 
Postoji li neuspjeh u preduzetništvu ili ste pronašli samo još jedan više način koji ne funkcioniše?
Zasnovano na stvarnim događajima, ovo predavanje će vam otkriti kako preduzetništvo izgleda behind the scene.
 
Pridružite nam se u srijedu 23. oktobra sa početkom u 20:00 časova u Lonac Hub-u na 13. spratu Malbašić zgrade.
 
Ulaz je besplatan, a broj prijava je ograničen.
Davor Maksimović je akreditovani Process Communication Model Trener i kouč, član trenerskog tima Atria Group, TEDx govornik sa bogatim korporativnim iskustvom koje prožima kroz treninge koje drži. Ranije je radio i kao predavač u okviru Young Banker Programa ProCredit Banke.
 
Prije nego što je postao profesionalni trener i kouč, Davor je proveo deset godina na različitim menadžerskim i korporativnim pozicijama. Radio je kao risk manager u Novoj Banci, zatim kao direktor sektora za razvoj poslovanja i prodaje u Balkan Investment Bank, te kao regionalni direktor za sjeverozapadnu Bosnu u ProCredit Banci.
 
Nakon bankarstva je bio CEO marketinške agencije koja je sa grupacijom najveća te vrste u BiH. U treninge Davor radi i kao konsultant EBRD za finansije i bankarstvo.
 
Davorove oblasti ekspertize su organizacioni i lični razvoj, razvoj komunikacije, kao i conflict resolution. U prethodnom iskustvu, posebno u bankarstvu imao je priliku da vodi timove u razvoju poslovanja, kao i da kao član tima učestvuje u preuzimanju jedne od banaka u BiH.
 
Davor je diplomirao ekonomiju na Univerzitetu za poslovni inženjering i menadžment, gdje je trenutno na postdiplomkim studijima. Školovao se i na PCRAEE – Procredit Regional Aademy Eastern Europe, kao i na PCA – ProCredit Academy u Njemačkoj.
Centar za digitalni razvoj je nevladino, nestranačko i neprofitno udruženje koje na jasan, precizan i mjerljiv način radi na digitalnoj transformaciji poslovnog ambijenta i institucija Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, te na unapređenju digitalne pismenosti njenih građana.

Centar za digitalni razvoj ima jasno definisane ciljeve koji se ogledaju u podsticanju preduzetničkog duha sa akcentom na informacione tehnologije, poboljšanju poslovne klime u digitalnoj oblasti djelovanja, kao i unapređenju digitalne pismenosti i poslovne kompetentnosti građana kroz usvajanje novih digitalnih znanja i vještina. 

AKTIVNOSTI NAŠEG UDRUŽENJA STREME KA TRI JASNO DEFINISANA CILJA:

  • Unapređenje digitalne pismenosti i poslovne kompetentnosti
  • Poboljšanje poslovne klime u digitalnoj oblasti djelovanja
  • Podsticanje preduzetničkog duha sa akcentom na IT

LONAC HUB je coworking prostor koji nudi sve što je potrebno poduzetnicima za efikasan rad, sticanje znanja i vještina, kao i povezivanje sa drugim članovima zajednice. Prostor je otvoren za sve poduzetnike koji razvijaju svoje poslovne poduhvate, a posebne pogodnosti dajemo za razvoj biznisa koji djeluju prema principima društvenog (impakt) poduzetništva.

Saznajte više: http://lonac.ba/ 

Događaj je završen