Koliki je značaj prodaje i prodajnih vještina u savremenoj ekonomiji.
Koje su najznačajnije prodajne vještine? Komu su potrebne, kako ih učiti, vježbati i usavršavati? Koje su zablude i istine vezane za prodaju?
 
O ovim temama na otvorenom predavanju govoriće Nikola Kužet, ekonomista sa više od 20 godina iskustva u prodaji, marketingu i međunardnom biznisu.
 
Pridružite nam se u ponedjeljak 29. jula sa početkom u 20:00 časova u Lonac Hub-u na 13. spratu Malbašić zgrade. Ostavite e-mail adresu i rezervišite vaše mjesto na vrijeme. Ulaz je besplatan, a broj prijava je ograničen.

Nikola Kužet rođen je u Zadru u Republici Hrvatskoj 1980. godine.

U Banjaluci završava osnovno, srednje i visokoškolsko obrazovanje. Postdiplomske studije završava u Beogradu. Diplomirani je ekonomista i Master menadžer na programu Marketing menadžment (M.Sc. 300 ECTS). Njegovi radovi i istraživanja su prezentovani na stručnim konferencijama i objavljivani u profesionalnim magazinima.

Od 2003. zaposlen u internacionalnoj kompaniji Saint-Gobain koja je svjetski lider u proizvodnji i distribuciji građevinskih materijala, stakla i materijala visokih performansi. Trenutno obavlja funkciju menadžera prodaje za Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku. U svojoj poslovnoj karijeri sarađivao je sa brojnim domaćim i internacionalnim kompanijama.

Radi kao konsultant, predavač i trener poslovnih vještina. Od 2017. je predavač na projektu Coca-Colina podrška mladima u BiH. Krajem 2016. izabran za Generalnog sekretara političke partije Narodni demokratski pokret (NDP). Član je NDP-a od njegovog osnivanja.

Od 2018. je na poziciji međunarodnog sekretara NDP-a.

Piše blog na web adresi: nikolakuzet.blogspot.ba.

Teme koje obrađuje su ekonomija, politika, umjetnost i kultura. Mnogi BH i regionalni mediji prenose tekstove sa njegovog bloga. Učesnik je Fellowship programa UK Foreign and Comonwealth office za 2016. Diplomac je Škole političkih studija Savjeta Evrope, generacija
2017.

Učesnik je IVLP programa za ekonomiste u 2018. u
organizaciji U.S.Department of State. Član je udruženja ekonomista Republike Srpske SWOT. Član Alumni kluba Perpetuum mobile Akademije za političke lidere. Član UK-BiH Fellowship Alumni kluba. Član U.S.Department of State IVLP Alumni kluba. Član udruženja East West Bridge. Član udruženja Misli dobro. Član međunarodne humanitarne organizacije Lions International. Tečno govori engleski jezik. Koristi se njemačkim. Suosnivač je i gitarista u rock bendu Shanghai Street Fight. Posvećen je doživotnom učenju i razvoju. Aktivno radi na ekonomskom, društvenom i kulturnom oporavku Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i cijele zapadno-balkanske regije.

Živi i radi u Banjaluci.

Svira gitaru u rock bendu Shanghai Street Fight.

Posvećen je doživotnom učenju i razvoju. Aktivno radi na ekonomskom i kulturnom oporavku Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i cijele balkanske regije.

Živi i radi u Banjaluci u Bosni i Hercegovini.

Centar za digitalni razvoj je nevladino, nestranačko i neprofitno udruženje koje na jasan, precizan i mjerljiv način radi na digitalnoj transformaciji poslovnog ambijenta i institucija Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, te na unapređenju digitalne pismenosti njenih građana.

Centar za digitalni razvoj ima jasno definisane ciljeve koji se ogledaju u podsticanju preduzetničkog duha sa akcentom na informacione tehnologije, poboljšanju poslovne klime u digitalnoj oblasti djelovanja, kao i unapređenju digitalne pismenosti i poslovne kompetentnosti građana kroz usvajanje novih digitalnih znanja i vještina. 

AKTIVNOSTI NAŠEG UDRUŽENJA STREME KA TRI JASNO DEFINISANA CILJA:

  • Unapređenje digitalne pismenosti i poslovne kompetentnosti
  • Poboljšanje poslovne klime u digitalnoj oblasti djelovanja
  • Podsticanje preduzetničkog duha sa akcentom na IT

LONAC HUB je coworking prostor koji nudi sve što je potrebno poduzetnicima za efikasan rad, sticanje znanja i vještina, kao i povezivanje sa drugim članovima zajednice. Prostor je otvoren za sve poduzetnike koji razvijaju svoje poslovne poduhvate, a posebne pogodnosti dajemo za razvoj biznisa koji djeluju prema principima društvenog (impakt) poduzetništva.

Saznajte više: http://lonac.ba/ 

Događaj je završen