Najznačajnija iskustva iz agrobiznisa nastaju u procesu njegovog razvijanja i održavanja. Zašto ih ne podijeliti sa drugima? Zašto ne biti motivacija i podrška nekom drugom da ostane, radi i živi.


Na novom meetup-u koje organizuje CDR očekuje vas predstavljanje najvažnijih elemenata marketinga u agrobiznisu kroz analizu konkretnih primjera iz prakse, sa fokusom na metodologiju "primijenjeni marketing".


Pridružite nam se u četvrtak 12. decembra sa početkom u 20:00 časova u Lonac Hub-u na 13. spratu Malbašić zgrade.


Ulaz je besplatan, a broj prijava je ograničen.


Gost: Petar Ninić

Petar Ninić je stručnjak iz oblasti agrobiznisa i profesionalni poljoprivrednik. Suosnivač razvojne agencije Agro Biznis Servis i osnivač Rasadnika starih i otpornih sorti voća "Ninić". Višegodišnji član nekoliko najboljih timova u Bosni i Hercegovini kada je u pitanju projektni menadžment u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja. Projektni operativac koji je sarađivao sa najviše žena preduzetnica u BiH. Zaljubljenik u agrobiznis i njegov najkreativniji dio – marketing. Zagovornik koncepta „primijenjeni marketing“, koji se fokusira na konkretne (operativne) marketinške aktivnosti, namjenski osmišljene za agrobiznis. Pokretač bloga Agromanager.

Centar za digitalni razvoj je nevladino, nestranačko i neprofitno udruženje koje na jasan, precizan i mjerljiv način radi na digitalnoj transformaciji poslovnog ambijenta i institucija Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, te na unapređenju digitalne pismenosti njenih građana.

Centar za digitalni razvoj ima jasno definisane ciljeve koji se ogledaju u podsticanju preduzetničkog duha sa akcentom na informacione tehnologije, poboljšanju poslovne klime u digitalnoj oblasti djelovanja, kao i unapređenju digitalne pismenosti i poslovne kompetentnosti građana kroz usvajanje novih digitalnih znanja i vještina. 

AKTIVNOSTI NAŠEG UDRUŽENJA STREME KA TRI JASNO DEFINISANA CILJA:

  • Unapređenje digitalne pismenosti i poslovne kompetentnosti
  • Poboljšanje poslovne klime u digitalnoj oblasti djelovanja
  • Podsticanje preduzetničkog duha sa akcentom na IT

LONAC HUB je coworking prostor koji nudi sve što je potrebno poduzetnicima za efikasan rad, sticanje znanja i vještina, kao i povezivanje sa drugim članovima zajednice. Prostor je otvoren za sve poduzetnike koji razvijaju svoje poslovne poduhvate, a posebne pogodnosti dajemo za razvoj biznisa koji djeluju prema principima društvenog (impakt) poduzetništva.Saznajte više: http://lonac.ba/ 

Rezervišite vaše mjesto

Sva mjesta su popunjena